Rätt person på rätt plats

Rätt person på rätt plats

Rekrytering är viktigt, det måste bli rätt person på rätt plats. Men hur vet man som företagare egentligen vad som blir rätt? En felaktig rekrytering kan bli kostsam, i synnerhet för det lilla företaget där det inte finns några större marginaler. Att använda sig av rekryteringsföretag är ett utmärkt sätt att testa och det är bra både för den som söker arbete och för den som vill rekrytera.

Studentjobb

I studentstäderna finns det mängder av ambitiösa studenter som gärna vill visa vad de kan. De söker praktikplatser, sommarjobb och naturligtvis också framtida anställningar inom sitt område. Förbättra dina möjligheter genom att hyra ut dig som konsult på korta eller lite längre kontrakt. Bemanningsföretag som Bravura hjälper till med professionell matchning och står även som arbetsgivare så länge du själv vill. När ditt företag slutligen är redo för rekrytering och anställning är det enkelt för dem att ta över den eller de personer som ni vill ha kvar på arbetsplatsen. För dig som student är det enkelt att registrera sig för till exempel lediga jobb Malmö så hjälper vi till att matcha ihop dig med lämpliga arbetsgivare.

Vi tar alltså hela ansvaret som arbetsgivare och öppnar nya möjligheter till riskfri rekrytering av ambitiösa studenter som vill bygga upp en sund privatekonomi genom ett tryggt jobb och en sund ekonomi från start.

Hyr in, utvärdera rekrytera

Att anlita bemanningsföretag är lika smart för båda parter. Den som söker jobb har en trygg arbetsgivare med tydliga avtal och villkor och den som hyr in får chansen att lära känna potentiella medarbetare under en kortare eller lite längre period. När tiden är ute görs en utvärdering och först efter det tas beslut om eventuell rekrytering. Först då upphör anställningen hos bemanningsföretaget och den nya arbetsgivaren tar över ansvaret och tecknar avtal med sin nya medarbetare. Först när båda parter är överens om att allt känns rätt tas alltså beslut om anställning.

dante