Svenska sparbloggar – Egon investor

Svenska sparbloggar – Egon investor

Egentligen är inte heller Egon Investor någon renodlad sparblogg utan mer en allmän blogg inriktad på bloggarens personliga resa mot finansiell frihet. Fundamentet i denna vision ligger dock med tyngd på sparande och bloggaren redovisar varje månad sin sparkvot samt förbättringar och försämringar jämfört med andra månader.

Det som Egon gör förutom att visa hur han investerar ihopsparade pengar är att han även ger handfasta tips på hur man som privatsparare kan förbättra sin egen ekonomi bara genom att skära ned på vanliga utgifter som vi alla har i våra budgetar. Detta såklart med målet att inte tappa något i kvalitet.

Anekdoter och konkreta tips om vart annat

Egons blogg är en trevlig och färgglad blandning utav personliga anekdoter om det egna investerandet, livet och sparandet. Detta blandas med konkreta tips på hur man som privatsparare kan få större utväxling på sitt sparande samt på hur man som privat investerare får bäst utveckling på sitt sparkapital. Devisen som gäller för Egon såväl som för många andra är att hemligheten till att bli ekonomiskt fri ligger i att låta pengarna man själv arbetat in försöka sig och sedan arbeta av sig själva.

dante