Svenska sparbloggar: Sparabloggen

Svenska sparbloggar: Sparabloggen

Här har vi ytterligare en klassiker på den svenska sparbloggarhimmelen. Sparabloggen har hunnit få många år på nacken och därmed även lång tid på sig till att utvecklas till den kanske finaste och mest lättlästa bloggen om sparande och investeringar som finns där ute.

Sparabloggen är något så fint som en investeringsblogg skriva av riktiga människor som ger tipps på hur andra riktiga människor verkligen kan spara in på olika saker. Istället för att fokusera på var man kan stjäla toalettpapper från offentliga toaletter eller hur man kan fylla hela skafferiet med ketchup från Mc Donalds så intresserar sig sparabloggen för verkliga saker som direkt kan få stor inverkan på någons privata ekonomi.

Byt försäkringar, byt bank och byt alla andra abonnemang som kostar något

Det kan låta som en självklarhet men det är det sällan för gemene man. Det går att spara stora pengar varje år på att lägga en timmer eller två på att gå igenom kostnader för olika abonnemang och försäkringar. Om man alltid låter alla abonnemang och försäkringar rulla på år efter år så har man alldeles säkert mycket att spara på att byta bolag. Detta och andra handfasta tips får man hos sparabloggen.

dante