Svenska utdelningsinvesterarbloggar – Petrusko

Svenska utdelningsinvesterarbloggar – Petrusko

Petrusko är en av Sveriges mest kända bloggare när det kommer till privatekonomi och sparande. Att Petrusko blivit så känd är kanske inte så konstigt när man vet att hen varit med i över tio år på scenen. Det som dock kan förvåna många som var med redan på den tiden är att hen nu utger sig för att vara expert på utdelningsinvesteringar när denne så sent som 2008 skrev om konstiga oljebolag och andra idag grusade förhoppningar.

Petrusko är en av bloggarna som gått i pension

Det har de senaste åren funnits en trend bland svenska bloggare att de går i pension mycket tidigare än vad den statliga pensionen egentligen tillåter. De slutar helt enkelt jobbar för att antingen bara leva på sitt kapital eller på de utdelningar som kommer utav det. Petrusko är en av dessa bloggare.

Nackdelen med att Petrusko nu har blivit självständig är att hen har blivit synligt beroende av inkomster från sin blogg. Detta gör att den istället för att fyllas med intressanta inlägg pumpas full av click baits och försäljning av olika produkter. Allt för att hen skall slippa gå till jobbet som vanliga människor. Det har gjort bloggen väldigt mycket sämre kvalitativt.

dante