Svenska utdelningsinvesterarbloggar – Utdelningsseglaren

Svenska utdelningsinvesterarbloggar – Utdelningsseglaren

Hen dök upp inom det svenska investerarkollektivet från ingenstans men blev snabbt en aktad favorit bland läsarna. Utdelningsseglaren står för en väldigt aggressiv investeringsfilosofi där belåning har varit en självklarhet under hela vägen. Om den aggressiva inriktningen på portföljen var tajmad med skicklighet eller med en gnutta tur kommer vi förmodligen aldrig att få reda på men facit är att Utdelningsseglaren nyligen visade upp en utrullad pappersrulle där denne år för år visade hur hen sammanlagt nu har kasserat över en miljon svenska kronor i form av utdelningar.

Enkel estetik men bra språk

Utdelningsseglaren riktar i det stora hela in sig på svenska bolag och texterna som skrivs om bolagen är ofta korta och raka. Utformningen av bloggen lämnar helt klart en hel del övrigt att önska i form av estetik men på skribentens språk finns inget att klaga på.

Avdelningen Bag of Trix är väldigt uppskattad

Det är en väldigt uppskattad avdelning som Utdelningsseglaren lagt upp på sin sida i form av det hen kallar Bag of Trix. Där har hen nämligen samlat allt det som hen anser att man behöver veta för att kunna investera så att man till slut uppnår målet att ha fått över en miljon svenska kronor i totala utdelningar. Ett mål som Utdelningsseglaren tidigt nådde under 2018.

Här gås igenom hur man på bästa sätt sparar sina pengar istället för att konsumera upp dem och på så sätt uppnår en större personlig förmögenhet. Förutom rena spartips så ingår även länkar till intervjuer och reportage om olika investerare och deras filsofier. Helt klart ett ställe att börja på för alla som aspirerar på att bli utdelningsinvesterare.

dante