Tre tips för att tjäna pengar på din blogg

Tre tips för att tjäna pengar på din blogg

Ett smart sätt att tjäna mer pengar är genom att skapa en framgångsrik blogg. Idag är det många svenskar som månatligen får några tusenlappar extra i plånboken tack vare internet. Här kommer tre tips för att tjäna pengar på din blogg.

Bättre ekonomi

Det är skönt att ha extra pengar på bankkontot, inte bara utifrån coronapandemin, utan också för att ha råd med det du behöver och saker som skulle underlätta och minimera stressen i ditt liv, som att gå på massage eller att skaffa städhjälp. Om du just nu behöver städ- eller flytthjälp anlitar du bara Qleano som finns över hela Sverige.

1# Skapa flera bloggar

Det kan vara svårt att starta en blogg om favoritämnet och vara säker på att du verkligen kommer att lyckas. Då är det klokare att starta flera olika bloggar för att se vilka sajter som genererar pengar. Om du starta tio olika bloggar ser du vilka sajter som växer. Satsa sedan på dem.

2# Nischa, nischa…

För att lyckas med din blogg måste du nischa den. Varje blogg som du startar ska vara supernischad. Blogga om ett särskilt ämne som löpträning för 30-åringar eller fjällvandring för barnfamiljer. Att nischa handlar inte bara om att välja ett särskilt smalt ämnet, utan du måste också fokusera på en särskild målgrupp.

3# Innehållet

Det viktigaste på din blogg är innehållet. Det som du på sätt och vis erbjuder är innehållet. Alltså dina artiklar. Du behöver ha bra innehåll för att lyckas. Börja med att skriva flera artiklar på minst 1000 ord vardera och publicera dem på din sajt. Du behöver sedan regelbundet lägga ut blogginlägg, på minst 300- 500 ord. Lär dig mer om ditt ämne och följ med i vad som händer. Då kommer din blogg att växa och du kommer att kunna tjäna pengar.

dante