Blogga om barn- och tonårsmode och hjälp föräldrar

Blogga om barn- och tonårsmode och hjälp föräldrar

En bra blogg hjälper andra människor. Det är ju därför som vi går ut på nätet och surfar in på olika sajter. Genom att blogga om barn- och tonårsmode kommer du hjälpa stressade föräldrar att snabbare hitta kläder som passar deras barn, samtidigt som du kan tjäna pengar.

Hitta bra mode online

Först och främst måste du ju veta vad du bloggar om. Börja med att köpa snygga kläder till dina egna barn och tonåringar. Satsa på kvalitet. Bra märken som Sail Racing, Gant och Puma. Kläder som håller över tid och som även yngre syskon kan ärva. Sail Racing är ett svenskt modemärke som satsar på hållbara kläder som klarar både väder och vind, samtidigt som de är snyggt och bekväma att använda i skolan. Precis som det låter så är det kläder som fungerar väldigt bra när man ska segla, men de fungerar lika bra när man ska rida, umgås med kompisar, räkna matte eller spela ishockey. Helt enkelt snygga och hållbara kläder som yngre syskon gärna kommer att vilja ta över. Gå in på Kids Brand Store och köp Sail Racing till dina egna barn och tonåringar, så att du sedan kan blogga om Sale Racing och andra bra klädmärken.

Blogga om mode

Det är många som vill ha en modeblogg eller tjäna pengar på sociala medier med just mode och skönhet. Konkurrensen är väldigt stor, samtidigt är marknaden också väldigt lukrativ. Problemet som många gör är att de bloggar om sig själva och visar upp sina egna liv på sociala medier. För att lyckas med din modeblogg gör du istället tvärtom: fokuserar på din målgrupp. Det är inte du som är i fokus, utan din blogg med tillhörande sociala medier är en hjälp för stressade föräldrar.

Bloggen som hjälp

Sverige är fullt av stressade föräldrar som behöver tips och råd om bra kläder som de kan köpa till sina barn och tonåringar. Du lägger ut tips, råd och bilder på snygga kläder på sociala medier. Du kan ha en blogg, men du kan också driva en webbshop om du vill vara återförsäljare. När du bloggar och lägger ut bilderna så gör du det utifrån olika kategorier. Det är stor skillnad på vilka slags kläder en femåring och en 15-åring behöver. Det är också skillnad på en 13-årig tjej som rider och en 15-årig kille som spelar klarinett. Genom att du hela tiden har ett fokus när du bloggar så kommer du kunna hjälpa föräldrarna mycket mer.

Driv trafik till din blogg

Hur ska du då göra för att få läsare? Det är ju inte så många som följer bloggare idag, utan idag är det sociala medier som gäller. Du får följare på sociala medier som du sedan hänvisar till din sajt. Det är så alla influencers gör. De har en sajt som de tjänar pengar på. Förutom Instagram är det smart att satsa på Pinterest. Den fungerar väldigt bra för dig som vill blogga och hjälpa folk med just barn- och tonårsmode.

dante