Livsstilsbloggen: Investera i innerdörrar

Livsstilsbloggen: Investera i innerdörrar

En livsstilsblogg kan genera mycket pengar och trafik. Intresset för inredning, mode och livsstil är stort i Sverige. Men du måste bjuda på något extra, så att det finns en anledning att gå in på din blogg eller Youtubekanal. Ett tips är då att investera i riktigt snygga innerdörrar.

Snygga innerdörrar

Det är lätt att skriva och ta kort på inredningsdetaljer som fina dukningar och blommor. Det kräver känsla och ett öga för vad som är estetiskt tilltalande och du måste ha en egen stil, men det är samtidigt ganska mainstream. Alla gör det: på sociala medier, i bakgrunden på Youtubefilmer och på bloggar. Vill du stå ut måste du blogga, fota och filma något mer och intressantare än vad alla andra gör. Alla livsstilsinfluencers tar de vanliga korten. För att lyfta din närvaro på nätet kan du köpa riktigt snygga svensktillverkade innerdörrar. Det finns dörrar och så finns det dörrar. Fina dörrar är riktiga hantverk. De blir en del av hemmets harmoni, både en del av byggnaden och en detalj. På GK Door köper du massiva innerdörrar tillverkade i Sverige. Du har olika dörrar och träslag att välja mellan: pardörrar med och utan glas, skjutdörrar och garderobsdörrar. De kan även specialtillverka en dörr efter dina behov.

Blogga om dörrar

Att blogga om dörrar är riktigt smart. Först och främst är det inte så många som gör det, så när du lägger ut bilder på Instagram och Facebook så kommer du att stå ut. Folk kommer att bli intresserade och klicka in på din sajt och Youtubekanal. Dörrar är en inredningsdetalj som vi lätt missar, men när en inredare medvetet sätter in dörrar utifrån stil och praktiskt behov så står de ut. Tänk bara på hur dörrar i ett slott eller en herrgård ser ut. Eller bara hur mycket tid som lades ner på dörrarna förr i tiden.

Ta fina kort

För att få mer trafik till din livsstils- eller inredningsblogg måste du ta fina kort. Det smartaste är att låta dina läsare följa med på hela resan. Skriv eller berätta om dina tankar. Dela med dig av din kunskap så att intresserade kan läsa just din blogg när de vill lyfta sin bostad med nya dörrar. Oavsett inredningsstil så kan dörrar göra mycket. Det fina med GK Doors dörrar är att de är så klassiska att de både passar in i ett stort hus på landet och i en minimalistisk cityvåning. Eller tvärtom.

När du ska fotografera dörrarna är ljuset det absolut viktigaste. Det är snyggt att rama in dörren med tavlor eller en stilren hög vas med gröna bladväxter eller stora blommor. En detalj som både ramar in själva dörren och fångar följarnas ögon, så att dörren verkligen syns i ditt flöda på sociala medier.

dante