Svenska sparbloggar – Slimis Investeringsblogg

Svenska sparbloggar – Slimis Investeringsblogg

Det här är en relativt ny och för de flesta läsarna en ganska okänd blogg. Fokus ligger som hos på de flesta andra bloggarna inom sfären på bloggarens personliga ekonomi och förehavanden. Även Slimi har det ej så unika målet att någon gång ha så mycket pengar undanstoppade att denne kan leva på antingen sparat kapital eller på de utdelningar som kapitalet ger.

Det som gör att Slimis investeringsblogg seglat upp som en ny stjärna på bloggarnas himmel är de nya och konkreta spartips som hen delar med sig av. Detta är en bloggare som inte bara tjatar om var de senaste pengarna stoppades in utan delar även med sig av konkreta tips på hur vem som helst skall kunna göra stora besparingar i sin egna ekonomi.

Slimi har för resten av livet ingen telefonräkning mer

Att telefonräkningen varje månad kommer som ett brev på posten är både bokstavligt och symboliskt riktigt. Dock ej längre för Slimi. Hen har nämligen funnit ett abonnemang där ett slags affiliatesystem gör att den som lyckas värva 10 nya kunder åt bolaget blir belönad med att för alltid kunna ringa gratis. Hur det går till och andra perfekta spartips kan ni läsa på bloggen.

dante